ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε οι Web Tailors και αποτελούμαστε από μία ομάδα νέων και δημιουργικών ανθρώπων με ζωντάνια, κέφι για δουλειά και αγάπη για τις ψηφιακές τεχνολογίες. Ξεκινήσαμε την κατασκευή ιστοσελίδων σε νεαρή ηλικία ως χόμπυ, και… κολλήσαμε!

Τα πτυχία μας λένε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing, τα οποία στη συνέχεια εμπλουτίστηκαν με εξειδίκευση στο Online Marketing. Το 2009 ολοκληρώσαμε τους κύκλους σπουδών μας στην HTML, CSS, Analytics και Adwords, ενώ από το 2010 ασχολούμαστε επαγγελματικά με τα Social Media και στη συνέχεια με το Search Engine Optimization (SEO). Και επειδή διαθέτουμε και μία δημιουργική κλίση, φροντίσαμε να την εκμεταλλευτούμε και να την αναδείξουμε με σπουδές στις διάφορες εφαρμογές της Adobe, και συγκεκριμένα στο Photoshop και Illustrator.

Έχουμε χτίσει ιστοσελίδες σε αρκετές πλατφόρμες, opensource και μη, καταλήγοντας δικαιωματικά στο WordPress! Η ευελιξία, το φιλικό περιβάλλον χρήστη, η φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης μας έκαναν να αγαπήσουμε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα και σήμερα κατασκευάζουμε ιστοσελίδες αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν.

Ασχολούμαστε προσωπικά με τον κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για ιδιώτη, είτε για επιχείρηση. Αγκαλιάζουμε τις ανάγκες του και υλοποιούμε το όραμά του, προσφέροντας ιστοσελίδες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του.

Λατρεύουμε την υψηλή αισθητική, τον καθαρό σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης. Αγαπάμε την τελειότητα και ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών μας. Διαθέτουμε δημιουργικές και παράλληλα πρωτότυπες ιδέες, καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για να τις υλοποιήσουμε.

Επιλέξτε μας γιατί:

  • Συνδυάζουμε την υψηλή αισθητική με τη σύγχρονη τεχνολογία.
  • Ακούμε και κατανοούμε τις ανάγκες σας.
  • Υλοποιούμε με συνέπεια, μεθοδικότητα και φαντασία ότι υποσχόμαστε.
  • Μας αρέσει να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης!
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE