ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ/ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η διαφήμιση/ προώθηση ιστοσελίδων με τη χρήση των Google AdWords σας επιτρέπει να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Μπορείτε να επιλέξετε πού θα εμφανίζεται η διαφημισή σας, να προσδιορίσετε τη διαφημιστική δαπάνη που σας εξυπηρετεί και να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματά της.

Το γεγονός ότι δεν απαιτείται κάποια ελάχιστη διαφημιστική διαπάνη για να διαφημιστείτε στο δίκτυο της Google, επιτρέπει και στις πιο μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να προβάλουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους. Επίσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ο διαφημιζόμενος μπορεί να χρεώνεται όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή του και όχι όταν απλώς την βλέπει.

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης με Google AdWords

∙ Προβάλλεστε σε πελάτες που αναζητούν το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε και μάλιστα τη στιγμή που τα ψάχνουν.
adwords διαφήμιση∙ Μπορείτε να προβληθείτε σε τοπικό ή/και παγκόσμιο επίπεδο.
∙ Μπορείτε να επιλέξετε τις ιστοσελίδες στις οποίες θα προβληθείτε και το είδος του κοινού που θα προσεγγίσετε.
∙ Το Google AdWords καταγράφει πόσα άτομα έχουν δει τις διαφημίσεις σας και σε τι ποσοστό κάνουν κλικ σε αυτές.

∙ Μπορείτε να δείτε ποια είναι η απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή.

∙ Μπορείτε να ζητήσετε να τροποποιήσουμε τις διαφημίσεις σας, να παύσουμε και να επανεκκινήσουμε την καμπάνια σας δωρεάν και όποτε θέλετε.
∙ Μπορείτε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν – επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητά.

Στην Web Tailors διαθέτουμε την πιστοποίηση των Google Adwords και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προβληθείτε αποτελεσματικά, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να μειώσετε σημαντικά τη διαφημιστική σας δαπάνη. Η ομάδα των ειδικών μας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επαγγελματική σας ιστοσελίδα.

Επίσης, σε συνεργασία με την Google, σας προσφέρουμε ένα κουπόνι €75 για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες της online προβολής με τη χρήση των Google AdWords. Το κουπόνι είναι διαθέσιμο αφού πρώτα ξοδέψετε €25 σε Google AdWords. Δηλαδή πληρώνετε €25 και παίρνετε €100 online διαφήμισης!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE