Κατασκευή Ιστοσελίδων από την WebTailors

Κάθε site που φτιάχνουμε είναι μοναδικό, όπως και η ιδέα σας

Pixel Perfect

Υψηλή ανάλυση. Όλα τα site που κατασκευάζουμε είναι στην καλύτερη ανάλυση. Οι αναγνώστες σας, θα διαβάζουν άψογα το site σας ακόμα και στις καλύτερες οθόνες.

Flexible

Όλα τα theme που χρησιμοποιούμε προσαρμόζονται σε όλες τις συσκευές. Το site σας θα είναι προσβάσιμο σε όλες τις εκδόσεις. Θα μπορεί να διαβαστεί από τον υπολογιστή, από το Laptop, από το κινητό και ακόμα από το Tablet!

Seo Ready

Σε κάθε ιστότοπο προσφέρουμε και την υπηρεσία SEO Tailors.Έτσι κάθε σελίδα, προσέχουμε, να είναι σωστά δομημένη για την βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης. (Google)

Multilingual

Μπορούμε να μεταφράσουμε το site σας ώστε οι αναγνώστες του, να μην έχουν γεωγραφικά όρια! Την μετάφραση την αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι μεταφραστές.

Ομάδα WebTailors

Υψηλή αισθητική
Servers και στην Ελλάδα
Εμπιστοσύνη
Απίστευτο Support

Είμαστε οι Web Tailors και αποτελούμαστε από μία ομάδα νέων και δημιουργικών ανθρώπων με ζωντάνια, κέφι για δουλειά και αγάπη για τις ψηφιακές τεχνολογίες. Ξεκινήσαμε την κατασκευή ιστοσελίδων σε νεαρή ηλικία ως χόμπυ, και… κολλήσαμε!

Έχουμε χτίσει ιστοσελίδες σε αρκετές πλατφόρμες, opensource και μη, καταλήγοντας δικαιωματικά στο WordPress!

Ασχολούμαστε προσωπικά με τον κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για ιδιώτη, είτε για επιχείρηση. Αγκαλιάζουμε τις ανάγκες του και υλοποιούμε το όραμά του, προσφέροντας ιστοσελίδες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του.

Λατρεύουμε την υψηλή αισθητική, τον καθαρό σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης. Αγαπάμε την τελειότητα και ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών μας. Διαθέτουμε δημιουργικές και παράλληλα πρωτότυπες ιδέες, καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για να τις υλοποιήσουμε.

0
25

Πελάτες

0
452

Coffees

0
120

Ιδέες

0
3

Servers

Επιλέξτε μας γιατί:

 

  • Συνδυάζουμε την υψηλή αισθητική με τη σύγχρονη τεχνολογία.
  • Ακούμε και κατανοούμε τις ανάγκες σας.
  • Υλοποιούμε με συνέπεια, μεθοδικότητα και φαντασία ότι υποσχόμαστε.
  • Μας αρέσει να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης!

WEB DESIGN

Πολυγλωσσα site

SEO OPTIMIZATION

MARKETING